SIQILGAN HAVO TIZIMLARIDA ENERGIYA TEJASH - Arzikulov , Xusnidin Murodjon ugli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yuqori bosim ostida ishlaydigan komperssorlarning ish rejimlari taxlil qilingan. Komperssorlarning bir necha xil tizimi ishlari taxlili ko‘rib chiqildi. Porshenli, vintli va chastota o‘zgartgich yuritmali vintli kompresslorlar taxlil qilindi.