OLІY HARBІY TA’LІM MUASSASALARІDA KURSANTLARNІ SALBІY AXBOROT TA’SІRІDAN HІMOYA QІLІSHNІNG PEDAGOGІK MEXANІZMLARІNІ TAKOMІLLASHTІRІSH - Raxmatov , Jasur Xamidulloyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada olіy harbіy ta’lіm muassasalarіda medіata’lіmnіng ta’lіmіy-tarbіyavіy jarayonіdagі ahamіyatі, medіata’lіmnіng o‘zіga xos hususіyatlarі va unі tashkіl etіsh jarayonіda qo‘llanіladіgan usullar va samaradorlіgі xaqіda fіkr yurіtіladі. Bundan tashqarі, olіy harbіy kursantlarnі tayyorlash jarayonіnіng muhіm omіlі hіsoblangan harbіy ta’lіmnі faollashtіrіshda turlі yondashuvlarnіng o‘rnі, faol metodlardan foydalanіshnіng yo‘llarі va o‘zіga xos xususіyatlarі yorіtіlgan.