RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA BUXGALTERIYA HISOBINI AVTOMATLASHTIRISHNING ROLI VA AHAMIYATI - Teshaboyev, Jamshidbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada raqamli texnologiyalarni rivojlantirish sharoitida buxgalteriya hisobida roʻy berayotgan oʻzgarishlarning dolzarbligi, xoʻjalik yurituvchi sub’ektlar tomonidan yangi boshqaruv texnologiyalarini izlash, raqobatbardosh ustunlikka erishish va shakllantirish zarurligi bayon etilgan.