UZUNLIKKA SAKROVCHILARNI TAYYORLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Mamaraimov , Sardor Xolmurod o‘g‘li; Karimov , Farrux Muxiddin o‘g‘li; Normuradov , Nodirbek Bahrin o‘g‘li; G‘aniboyev , Ixtiyor Davlataliyevich; Ziyayev , Farrux Choriyorovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada sport mashg‘ulotlari nazariyasi va metodologiyasi uchun muhim bo‘lgan muammo – sportchilarni yugurib kelib uzunlikka sakrashga tayyorlash samaradorligini oshirish masalasiga bag‘ishlangan.