O‘RTA YOSHLI VELOSIPEDCHILARNING O‘ZIGA XOS TAYYORGARLIGI VA ORGANIZM HOLATINI TAVSIFLOVCHI KO‘RSATKICHLAR - Karimov , Doniyor Komilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘rta yoshli aholi bilan olib boriladigan sog‘lomlashtirish mashg‘ulotlarining o‘rni va ahamiyati, velosiped haydash yoki sayr qilish orqali sog‘lom turmush tarzini rioya qilish, velosipedda yurish orqali o‘rta yoshli aholini organizmida sodir bo‘ladigan funksional ko‘rsatkichlar haqida ma’lumotlar berilgan.