ABU ALI IBN SINO TA’LIMOTINING FALSAFIY QARASHLAR TAHLILI - Izzatullayeva , Gavhar Normurotovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Buyuk olim, mutafakkir Abu Ali ibn Sinoning, ta’limiga oid falsafiy qarashlari tahlil qilinadi. Uning ta’limotlarida asosiy e’tibor ma’naviy, axloqiy va intellektual tarbiyaga qaratilgan. Maqolada insonning tabiati, uning ruhiy holati ibn Sinoning qarashlari tizimida ko‘rib chiqiladi.