KOMPYUTER GRAFIKASINING INFORMATSION JAMIYATDAGI AHAMIYATI - Yuldasheva, Gulbahor; Raxmonova, Dilro‘za (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kompyuter grafikasining jamiyatdagi o‘rni, ahamiyati hamda zaruriyati ko‘rib chiqiladi hamda sohaga oid asosiy tushunchalar yoritib beriladi.