MILLIY ZARDO‘STLIK ORNAMENT NAQSHLAR - Begmurodov , Asomiddin (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zardo‘zlik-bezak san’atining bir turi, naqsh qismlari esa muayyan tartibda bir maromda takrorlanishidan hosil bo‘ladigan shakllar, o‘simlik, qush, hayvon va boshqalarning uslublashtirilgan tasvirlaridan tarkib topgan bezak ekanligi haqida qisqacha ma’lumot berib o‘tilgan.