ELEKTR ENERGIYASI VA UNI TEJASH USULLARI - Mahkamova , Madinahon Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada elektr energiyasining turlari,undan qanday foydalanish va elektronni tejash haqida fikr yoritilgan.Elektrni nimalardan olish va maishiy texnikalarning elektrni tejovchi turlari shu bilan birga elektrni qanday yollar bilan olish usullari haqida tanishasiz.