OLIY TA’LIMDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Gafurova, Soliya Sattorjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’limda ma’naviy-marifiy tadbirlarni tashkil etish orqali talabalarda vatanga muhabbat va sadoqat ruxida tarbiyalash, va ularni ma’naviyatli insonlar qilib tarbiyalashga qaratilgandir.