TEXNOLOGIK JARAYONLAR VA ISHLAB CHIQARISHNI AVTOMATLASHTIRISH VA BOSHQARISH - Rasulmuhamedov, M.M.; Raufjonov, R.X.; Qo‘chqorov, B.D. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada ishonchlilik mezoniga ko‘ra optimal tuzilmani olish imkonini beruvchi qurilish ishlab chiqarishni avtomatlashtirilgan boshqarish modeli muhokama qilinadi.