TIL – MILLAT GʻURURI - Raximqulova , Malika Sherzod qizi; Sindorov , Lutfulla Kurolovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Til insonni inson qiluvchi yagona omil bo‘ladi, faqat ugina insonni hayvondan ajratuvchi vositadir. Biz yoshlar tini aslicha, boy holda saqlab qoluvchilardan hisoblashadi.