FIZIKA FANINING O‘ZLASHTIRILISHI - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Bozorboyeva , Mubina Jasurbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida fizika faniga talab va qiziqishlar pastligi, o‘quvchilarda qanday qilib qiziqish uyg‘otish mumkinligi va bu vaziyatdagi pedagoglarning juda muhim o‘rni haqida so‘z boradi. Bundan asosiy maqsad aybdorlarni topish emas balki yechim qidirib, bu muammoni hal qilishdir.