O‘ZBEKISTONDA MILLATLARARO MUNOSABATLARDAGI ZIDDIYATLARNING MIGRATSION JARAYONLARGA TA’SIRI - Ixtiyor Allamurod o‘g‘li, Хasanov (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada O‘zbekistonda millatlararo munosabatlar va migratsion jarayonlarning o‘rganilishi, millatlararo munosabatlarning o‘ziga xos jihatlari, millatlararo munosabatlardagi uyg‘unlikni ta’minlashda milliy madaniy markazlarning o‘rni va roli o‘rganilib tadbiq etilgan.