YO‘LLARDAGI KO‘RINISHLIK MASOFASINI ANIQLASH. TORMOZLANISH YO‘LINI BAHOLASH - Qodirov , Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talabalarning mustaqil ishlarini faollashtirishga yo‘llardagi ko‘rinishlik masofasini aniqlash va tormozlanish yo‘lini baholash.