YO‘LOVCHILAR UCHUN AVTOMOBILLARDA TASHQI XAVFSIZLIK YOSTIQCHASI TIZIMI - Qodirov, Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada piyodalar uchun avtomobillarda tashqi xavfsizlik yostiqchasi tizimi ta’siri ko‘rib chiqiladi.