DASTAKLI MEXANIZMLARNING KINEMATIK ANALIZIDA AutoCAD DASTURIDAN FOYDALANISH - Qodirov , Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talabalarning mustaqil ishlarini autocad dasturidan foydalanishda ta’siri ko‘rib chiqiladi.