ГРAФИКA ФAНЛAРИДAН ОЛИМПИAДA ВA ТAНЛОВЛAРДA ИШТИРОКИ ОРҚAЛИ ТAЛAБАЛAРНИНГ МУСТAҚИЛ ИШЛAРИНИ ФAОЛЛAШТИРИШ - Қодиров , Муроджон Юсупович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада талабаларнинг мустақил ишларини фаоллаштиришга танловларда иштирок этишнинг таъсири кўриб чиқилади.