ФАЗОВИЙ ФИКРЛАШНИНГ БЎЛАЖАК МУҲАНДИС ВА АРХИТЕКТОРЛАР ИЖОДИЙ ФАОЛИЯТИДА ТУТГАН ЎРНИ - Тохиров, Исломжон Хакимжон ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада фазовий фикрлашнинг бўлажак муҳандис ва архитекторлар ижодий фаолиятида тутган ўрни ва ундаги муаммолар ва ечимлари қисқача ёритиб ўтилган. Бундан кутилаётган натижа бўлажак муҳандис кадрларни фазовий тассавурини ривожлантириш янги технологияларни ишлаб чиқиш, замонавий техник ечимларни излаш ва техник билимларни янада ривожлантиришда график тассавурни оширишга қаратилган.