MAKTAB TA’LIM TIZIMIDA CHIZMACHILIK FANINI RIVOJLANTIRISH - Toxirov , Islomjon Hakimjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maktablarda chizmachilik o‘qituvchilari malakasini oshirish, taqvim ish rejasi asosida dars jarayonlarni yaxshi tashkil etish. O‘quv sifatni oshirish.