СУВ ОМБОРИ ТЎҒОНИ ВА УНДАГИ ГИДРОТЕХНИКА ИНШООТЛАРИДАН ИШОНЧЛИ ФОЙДАЛАНИШ - Тохиров, И.Х. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада тўғон ва ундаги гидротехника иншоатларининг фильтратсия усулларни такомилаштириш кўрсатиб ўтилган.