KO‘TARISH VOSITALARINI MASHINA VA MEXANIZMLARINING ISH MAROMLARINI ANIQLASH - Qodirov , Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talabalarning mustaqil ishlarini faollashtirishga yuk ko‘tarish mashina va mexanizmlarining ish maromlarini aniqlash haqida tushunchalar.