TO‘GARAK A’ZOLARI KREATIVLIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA O‘QUV-AXBOROT TIZIMIDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYASI - Kirgizova , Nargiza Xudayberdiyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida texnologiya fanidan to‘garaklarni tashkil etishda to‘garak a’zolarini kreativligini oshirishda o‘qitishning axborot texnologiyalaridan foydalanishning samaradorligi bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.