AVTOMOBILLARNING SHOVQININI ANIQLASH VA UNDAN HIMOYALANISH XUSUSIYATLARINI BAHOLASH USULI - Qodirov , Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada avtomobillarning shovqinini aniqlash va undan himoyalanish xususiyatlarini baholash usuli ko‘rib chiqiladi.