DIREKTOR O‘RINBOSARLARIDA MIDIERGONOMIK KOMPATENTLIKNI SHAKLLANTIRISHNING MAZMUN VA MOHIYATI - Eraliyev , Xalimjon Alimbekovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi zamon maktab rahbarining midiergonomik kompetentligini takomillashtirishda midiergonomik bilim, ko‘nikma va malakalarning dolzabligi asoslangan. O‘quv ishlari bo‘yicha direktor o‘rinbosarlarining midiergonomik kompetentligini takomillashtirish jarayoni mazmuni va amalga oshirish texnologik tizimi tarkibiga kiruvchi komponentlarni taqdim etilgan.