МАШИНАСОЗЛИКДА КЎЛЛАНИЛАДИГАН СОВУТИШ МОЙЛАШ СУЮҚЛИКЛАРИ ТАРКИБЛАРИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ МЕТОДОЛОГИЯСИ - Мирзаев , Муродилжон Абдивоси ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Машинасозлик заводларида таркиби нефтли ва синтетик сульфонатлар ва минерал ёғлар бўлган сувли Мойлаш совутиш суюқликлариниини кўпроқ ишлатишади.