СОВУТИШ СУЮҚЛИКЛАРИНИ ОПТИМАЛ ТАРКИБЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ ХИСОБИГА КЕСИШ ЖАРАЁНИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Мирзаев, Муродилжон Абдивоси ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Юқорида айтиб ўтилган контакт зоналарда (кесилувчи юза –ишлов берилаётган юза) учинчи тананинг кичик хажми пайдо бўлиши қатор бошқа тажриба синов ишларида ҳам ўз исботини топган.