РЕСПУБЛИКАМИЗДА ЖУН ТОЛАСИНИ ЕТИШТИРИШ ВА УНИ ҚАЙТА ИШЛАШНИНГ ДОЛЗАРБ ЕЧИМЛАРИ - Махмудов, Абдулрасул Абдимажитович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Республикамизда жун толасини етиштириш ва уни қайта ишлаш муаммоларини хал этиш муҳим аҳамият касб этади.