БИБРОАКУСТИК СИГНАЛЛАРИ ЁРДАМИДА КЕСУВЧИ АСБОБНИНГ ТУРҒУНЛИК ДАВРИНИ АНИҚЛАШ УСУЛЛАРИ - Мирзаев , Муродилжон Абдивоси ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Акустик датчикни бириктириш усули орқали аниқлаш. Виброакустик сигнал орқали кесиш зонасида xосил бўлган эластик тўлқинлар.