HOSILA YORDAMIDA TAQRIBIY HISOBLASH - Xoliqov , To‘lqin Boltaevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada akademik litseylarda o‘qiydigan o‘quvchilarga hosila yordamida sonlarni taqribiy hisoblashni raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishni joriy etish orqali ta’lim sifatini oshirish, matematik tasavvur, mantiqiy fikirlash haqida so‘z yuritilgan