O‘QISH DARSLARIDA ILMIY OMMABOP ASARLARNI O‘QITISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - To‘ychiyeva , Umidaxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada fan-ommabop mavzularni sinfda o‘qitishning o‘ziga xos muammolari va imkoniyatlari muhokama qilindi. Ilmiy ommabop asarlarni o‘qitish o‘quvchilarga analitik fikr, ta’limiy maqsadlarni tushuntirish va mustaqil o‘rganish imkoniyatlarini beradi. Maqolada, o‘qituvchilar uchun bu ko‘nikmalar bilan birgalikda foydali bo‘lgan fikr va munosabatlar tahlil qilingan.