REKLAMA VA TARG‘IBOT MATERIALLARINING TIL XUSUSIYATLARI - Asqaraliyeva , Sevdo Alisher qizi; Hamrayev , M.A (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola reklama matnlarining til xususiyatlariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda reklama matnlarining bir qator til xususiyatlariga oid muammolar o‘rganilgan va munosabat bildirilgan.