TA’LIMDA YANGI BAHOLASH TIZIMI - Mansurova , Zebo; Umarova , Madina (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’limda bo‘layotgan o‘zgarishlar, ta’lim sihasidagi yangi baholash tizimi hamda bu tizimning natijaviyligi haqida so‘z boradi