AMIR TEMUR YURISHLARI ARAFASIDA GRUZIYADAGI IJTIMOIY-SIYOSIY HAYOT - Qosimov , Adxamjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada arab, fors, turk va gruzin tarixchilari asarlarida Amir Temurning yurishlari davrida Gruziyadagi ijtimoiy-siyosiy hayot, gruzin hukmdorlarining yuritgan siyosati, Amir Temurning harbiy mahorati yoritilgan.