MENEJMENT HAQIDA TUSHUNCHA VA UNING MOHIYATI. MENEJMENTNING DAVLAT VA TASHKILOTNING RIVOJLANISH YO‘LIDAGI MUHIM ROLI - Sayfullayeva , Nigora Fayzulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada menejment, menejmentning predmeti va uning mohiyati haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, boshqaruv jarayonida menejer va rahbarlik uslublari haqida ham batafsil ma’lumot keltirilgan.