YOSH GANDBOLCHILARNI SARALASH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Yo‘ldashov , Javlonbek Dilshod o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ilmiy maqolani yozishdan maqsad, yosh gandbolchilarni saralash metodikasini takomillashtirish, gandbol sport o‘yiniga mos ustuvor qobiliyatlarini tahlil qilib, rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.