KOMBINATSIYALASHGAN MASHINALARDA QO‘LLANILADIGAN TUPROQQA AG‘DARMASDAN ISHLOV BERADIGAN ISH ORGANLAR KONSTRUKSIYALARI TAHLILI - Keldiyorov , Rafiq Normurodovich; Xudoyberdiyev , Sherzod Ziyodulla o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tuproqqa ag‘darmasdan ishlov berishda tuproq qatlami o‘zida namni yaxshi saqlaydi. Tuproqqa ag‘darmasdan ishlov berish AQSH, Kanada, Qozog‘iston, Rossiya Federatsiyasi va boshqa dunyo mamlakatlarida keng qo‘llanilmoqda.