KOMPRESSOR HAVO TIZIMLARIDA ELEKTR ENERGIYANI TEJASH TEXNOLOGIYALARI TAHLILI - Gʻulomov , A.M (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yuqori bosim ostida ishlaydigan komperssorlarning ish rejimlari taxlil qilingan. Komperssorlarning bir necha xil tizimi ishlari taxlili ko‘rib chiqildi. Porshenli, vintli va chastota o‘zgartgich yuritmali vintli kompresslorlar tahlil qilindi.