AYIRUV SISTEMASI. BUYRAKLAR FIZIOLOGIYASI - Sobirov Muhammad (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ayirish odam organizmi uchun muhim fiziologik jarayon bo’lib, Uning natijasida organizm moddalar almashinuvida hosil bo’lgan qoldiq Moddalardan uzluksiz ravishda tozalanib turadi.