ONTOGENEZNING ILK BOSQICHLARIDA EGIZAKLAR PSIXOLOGIYASINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Toyirova , Shahlo Izatovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ontogenezning ilk bosqichlarida kuzatiladigan psixologik o‘zgarishlarning egizaklar misolida ochib berishga yo‘naltirilga bo‘lib asosiy muammo sifatida mazkur yoshlarda egizaklarning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillarning nazariy -amaliy jihatlari ochib berilgan.