РЕНЕСАНС ДАВРИ АЛЛОМАЛАРИ ИЛМИЙ МЕРОСИНИНГ ЕВРОПАДА ЎРГАНИЛИШИНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ - Журақулова , Фарангиз; Исматуллаев , Ф.О (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Ренесанс даври алломалари илмий меросининг Европада ўрганилиш жихатлари қисқачатарзда ёритиб берилган.Шу билан биргаликда ҳорижда юртимиз тарихи ва маданияти билан шуғулланиб келаётган кўплаб олимларнинг тадқиқотлари ҳақида ҳам сўз юритилган