ABDULLA ORIPOV IJODIYOTIDA QO‘LLANILGAN FORSCHA VA ARABCHA SO‘ZLARNING PARADIGMATIK QATORLARI - G‘aniyeva , Malohat Abdusalomovna; Xidirov , R (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, o‘zbek she’riyati olamining yetuk namoyondasi Abdulla Oripov ijodadi qo‘llanilgan forscha va arabcha so‘zlarining paradigmatik qatorlari haqida, paradigmatikaning shoir ijodidagi muhim o‘rin egallaganligi haqida so‘z yurutilgan.