TIBBIY BIOLOGIYA VA GENETIKA FANIDAN KREDIT-MODUL TIZIMI ASOSIDA MUSTAQIL ISHNI TASHKIL QILISHGA ZAMONAVIY YONDASHUV - Qurbonov , A.Q; Xoliqov , P.X; Islomova , Sh.A; Mamadaliyeva , E.Sh (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tibbiy biologiya va genetika fanini o‘qitishda mustaqil ish ikki xil shaklda: auditoriyada va auditoriyadan tashqarida tayyorlanishga mo‘ljallanadi. Talabalarga auditoriyadan tashqari mustaqil tayyorlanish uchun beriladigan mavzular fan bo‘yicha o‘quv adabiyotlarida berilgan to‘liq ma’lumotlarga asoslanadi.