BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATEMATIKA DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN VA QIZIQARLI O‘YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATLARI - Urazboyeva , Sabohat Ortiqboyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola matematika fanini o‘qitishga qo‘yilayotgan zamonaviy talablar, o‘qitishdan ko‘zlanadigan maqsadlar va davlat ta’lim standartlarida belgilangan bilim va ko‘nikmalarini zamonaviy metodlar orqali o‘quvchiga yetkazish haqida so‘z boradi.