КИЧИК БИЗНЕС ВА ТАДБИРКОРЛИК СУБЪЕКТЛАРИГА КЎРСАТИЛАДИГАН ҲИСОБ-КИТОБ ХИЗМАТИНИ ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ ТОМОНИДАН ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙУЛЛАРИ - Жубанова , Байрмгул Аймуратовна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада мамлакатимизда кичик бизнес ва тадбиркорлик субъектларига кўрсатиладиган ҳисоб-китоб хизматини тижорат банклари томонидан такомиллаштириш йуллари, баланс ҳисобварақлари ўз хусусиятлари билан боғлиқ бўлган муаммолар ва уларни ҳал қилишга қаратилган илмий таклифлар ишлаб чиқилган.