MUSTAQILLIK DAVRI QISSALARIDA GENDER MUNOSABATLARINING BADIIY TALQINI - Maqsudaliyeva, Yodgorxon Nu’monjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolamizda mustaqillik davrlarida va shu davrgacha bo‘lgan gender munosabatlarning turli talqini, ayollar duch kelgan to‘siqlar, ularga bo‘lgan munosabatlarning badiiy talqini haqida so‘z yurutilgan va albatta, istiqlol darvlaridagi qissalarda berib o‘tilgan badiiy munosabatlardan ma’lumotlar ham berib o‘tilgan.