MUSTAQILLIK DAVRI O‘ZBEK HIKOYACHILIGIDA RAHBAR OBRAZINING PSIXOLOGIK IFODASI - Ochildiyeva , Adolat (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, mustaqillik davrida, istiqlol yillarida o‘zbek asarlarida kelgan rahbarlarning psixologik obrazlarining badiiy ifodalari va jahon adabiyotlarida ham kelgan ifodalar haqida so‘z yurutilgan.