O‘QITUVCHILARDA NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING ILMIY NAZARIY MASALALARI VA PEDAGOGIK SHARTLARI - Raxmonova , Zulfizar (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolanutq texnikasi, notiqlik san’ati, nutq madaniyati haqida so‘z yuritiladi hamda o‘qituvchining faoliyatida nutq texnikasi qanchalik muhim o‘rin tutishi haqida bahs yuritiladi.Nutq madaniyatini pedagogik sohada shakllantirishning ilmiy va nazariy jihatlari alohida ta’kidlab o‘tiladi.