YOSHLARIMIZNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA AMIR TEMURNING “TEMUR TUZUKLARI” ASARI MANBA SIFATIDA - Xazratova , Gulshoda Abdulatif qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Amir Temurning “Temur tuzuklari” asari o‘quvchi-yoshlarimizni Vatanparvarlik ruhida tarbiyalashda muhim manba ekanligi yoritib berilgan.