HÁR ZAMANǴA BIR ZAMAN YÁKI ZAMANAGÓY XALIQ QOSIQLARI - Allambergenova , Inabat; Shayxımanova , Dilnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada házirgi kúndegi xalıq arasında awızdan awızǵa tarqalıp júrgen zamanagóy folklor úlgilerin berip óttik. Xalqımız arasında sociallıq sharayattan payda bolǵan xalıq qosıqları haqqında pikir júrittik. Sonday-aq, olardı aldınǵı xalıq qosıqlarınan ayırmashılıqların aytıp óttik.